Wageningse makers tijdens corona

Door Corona is het werk van veel kunstenaars en makers stil komen te liggen. Internationale muzikanten kunnen niet meer reizen, beeldend kunstenaars zien hun opdrachten verdampen, workshops en cursussen zijn afgezegd…

In Wageningen is aan deze kunstenaars een speciaal een podium geboden.  Welke makers leven en werken er eigenlijk in Wageningen en hoe kijken zij tegen deze bijzondere periode aan?

Op de ramen van het stadhuis en op de website wageningsemakers.nl  zie je ruim 40 portretten van Wageningse makers die reageren op de corona-crisis. Maak kennis met ze om meer van ze te zien en te horen. Als filmmaker ben ik gevraagd om van dit podium gebruik te maken.  Het hangt er nu al een tijdje, maar is nog steeds actueel, met deze tweede golf…Zie hier!

 

 

Deze expositie is georganiseerd door Robbert Kamphuis in samenwerking met de gemeente Wageningen. Hij is zelf kunstenaar en organiseert ondermeer exposities in het stadhuis. De portretten zijn gefotografeerd door Hans Dijkstra van GAW. De website is gebouwd door Wim de Vos van Web-care. Wie in een volgende editie ook mee wil doen kan een berichtje sturen naar info@wageningsemakers.nl

Deel dit bericht

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en projecten waaraan we werken zoals het project in Frans Guyana? Schrijf je hier dan in voor onze nieuwsbrief.