Diensten

Filmdienst Greendocs
Video afspelen

Film

Wij werken aan eigen producties, we werken mee aan filmprojecten van anderen en maken (korte) films in opdracht. Greendocs is gespecialiseerd in camera en regie voor wildlife en documentaire, timelapse, editing, communicatie en script.

Heeft u een goed idee voor een filmproject? Wellicht kunnen wij er samen iets moois van maken. Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

dronebeeld Griend

Drone

Melchert is gecertificeerd Drone-vlieger en vliegt volgens de officiële luchtverkeersregels. Hij heeft ruime ervaring in het maken van drone-beelden.

Heeft u luchtfoto’s of filmbeelden vanuit de lucht nodig, neem dan contact op om samen voorbeelden te bekijken en uw wensen door te spreken.

Fotografie

Al sinds 1997 fotografeert Melchert zowel natuur als mensen. Hij heeft een unieke stijl en is daarmee in staat gevoel en sfeer over te brengen in beeld. Een kleine selectie van zijn eigen werk is te bekijken bij fotografie. 

Ook voor fotografie in opdracht kunt u contact opnemen. We denken graag met u mee! 

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en projecten waaraan we werken zoals het project in Frans Guyana? Schrijf je hier dan in voor onze nieuwsbrief.

Scroll naar boven